За нас

Създадена през 1990г. фирма ЕЛИАЗ произвежда брашно, хляб и хлебни изделия. Специално за нуждите на хлебозавод Горубляне пшенични брашна, ръжено брашно, типово брашно се произвеждат в собствена мелница, а брашното от лимец се мели на каменна мелница.

Оставайки верни на традицията фирма ЕЛИАЗ произвежда невероятно разнообразие от качествени хлебни изделия от натурални суровини, съобразени с нормите на здравословното хранене – заводски хляб, ръчен хляб, специални хлябове, кетъринг хлебчета в грамажи от 60 гр. до 120 гр., закуски.

Уханието, вкусът, енергията, която дава хляба зависи от качеството на суровината.

Кристалите, минералните извори, горите, слънцето, водата, дават на Земята ни уникална възпроизводимост. Житото, Ръжта и Лимецът се доставят изключително от български производители, с които сме създали трайни взаимоотношения в годините.

Създаването на всеки един от нашите хлябове беше продиктувано от нуждите на нашите клиенти, свързани с вкусовите качества, завишеното съдържание на фибри, протеини и семена и намалено количество глутен.

Производството ни е сертифицирано по актуалните европейски стандарти с цел гарантиране на качеството и безопасността на продуктите:
ISO 22000, ISO 9001, HACCP система

Работата ни винаги е оценявана, за което имаме и множество медали от национални и международни изложения.

Храната, водата, музиката, хората, срещите, ситуациите, случайно видяна хубава картина, начинът по който реагираме – всичко това създава комбинация от ензими, минерали, елементи, за да се освободи в миг енергия, от която получаваме Светлина и Сила.

Храната е вибрация и Светлина.

Изправен пред внезапни промени и изпитания, човешкият организъм има нужда от бързо приспособяване.

На първа линия винаги ще бъде нашата Имунна система, Силна храна, Ясно Съзнание, Мисъл и Общност.

В синхрон те могат да направят чудеса.

Видео